Saturday, 14 May 2011

First Time Buat Blog

Hari ni hari ahad 15 Mei 2011.....bangun dkt jam 8.setengah....ngantok  sangat ni...sb semalam sampai jam 2 lebih baru tido. Ni la gara-gara nak buat blog. Line celcom ni teruk kalau malam apa lagi dalam bilik aku ni. Panassss......terus aku tido jak.
Pendek cerita......da lama belajar-belajar nak beblog-blog ni tengok orang syok juga ada blog sendiri...kan.
Tapi tak tau cara macam mana. Ni la sebab ada kursus hari tu tentang buat blog. Ni la baru ada ilmu dan ada kesempatan nak buat. Kesian terasa macam cetek ilmu it (memang pun heheh). Bah ok la setakat ini dulu cerita ku...heheh..

2 comments:

  1. hehehe Man sudah ada blog.
    Teruskan berblog

    ReplyDelete
  2. tq bad....ni la ni mo ikut jejak langkah bad ni...
    oya..mekasih share maklumat dan ilmu....sungguh2 menghargai...... =)

    ReplyDelete